Zakelijke klanten

Zakelijk bloemwerk

Duurzame bloemist

Het hoeft geen betoog dat een mooi verzorgd boeket bloemen op uw vergadertafel en op de balie een visitekaartje is voor uw bedrijf en uw gasten een gevoel geven dat ze bij u van harte welkom zijn.
Een mooi gearrangeerd boeket is ook een passende attentie bij een dienstjubileum, voor secretaressedag of voor de verjaardag van een van uw medewerkers.

Daarnaast kunnen wij voor uw kantoor en bedrijf geschikte potplanten en bij uw interieur passende sierpotten leveren en desgewenst nemen wij ook de verzorging voor onze rekening.

Ook bloemwerk kunnen wij geheel in uw bedrijfskleuren leveren en afstemmen op uw huisstijl. Bestellingen kunt u persoonlijk doen in onze winkel, maar ook telefonisch of per mail.

Wij hebben ook de mogelijkheid om zakelijke klanten gebruik te laten maken van ons order- en bestelprogramma via FloraNL. U krijgt van ons dan een inlogcode waarmee u in uw eigen op maat gemaakte internetomgeving uw bestellingen - eventueel per afdeling - kunt doorgeven. Op de factuur wordt dan de afdeling en de uitgavesoort gespecificeerd, zodat dit voor uw administratie makkelijk te controleren is. Voor al uw bloemen- of planten(abonnementen), interieurbeplanting, onderhoud en kerst- of seizoendecoratie kunt u bij één contactpersoon terecht. Wel zo gemakkelijk.

Bel of mail ons gerust voor meer (vrijblijvende) informatie: tel. 06-24268008 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestelgemak

Florílène maakt deel uit van FloraNL, een landelijke organisatie met een netwerk van een groeiend aantal zelfstandige professionele bloemisten die het totaalpakket kunnen leveren van bloemen, bloemwerk, planten, kerstdecoraties, etc.
FloraNL ondersteunt de klanten van de aangesloten bloemisten met een eenvoudig inkoop servicesysteem, onder “Mijn Flora.nl”. Hierdoor kunt u voor uw bedrijf eenvoudig bestellingen online plaatsen waarna digitale facturering plaatsvindt. Uw bedrijfslogo kan desgewenst op het tekstkaartje worden geplaatst. Orders voor elders te bezorgen bestellingen zijn te volgen via Track & Trace. FloraNL staat garant voor de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding, voor zowel de aangesloten bloemisten als voor hun klanten.

Bij FloraNL en bij alle aangesloten bloemisten staat duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Florilène is reeds duurzaam gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist, met onder andere de inkoop van duurzame bloemen en planten.

Duurzame bloemist
Alle rechten voorbehouden © , Florílène
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden