Bloemen

Tulpen op bol

Tulpen groeien uit een bol, deze plant je in de herfst en dan groeit de tulp in het voorjaar uit tot een mooie bloem.
Simpel. Hoe kan het dan dat je al voor de kerst tulpen kunt kopen om er in een vaas van te genieten?
Dit wordt gedaan door tulpenbroeiers. In het filmpje zie je precies hoe dat werkt. Op het laatst worden de tulpen mooi op maat gesneden en als bossen verpakt, klaar voor de veiling, de winkel en bij u thuis. Vanaf het moment van afsnijden heeft u nog ongeveer 10 dagen plezier van deze prachtige bloemen die in vele kleuren en variëteiten verkrijgbaar zijn.
Bij ons zijn in de periode januari tot Pasen ook tulpen met bol verkrijgbaar. Deze blijven langer staan omdat ze hun natuurlijke voeding nog uit de bol kunnen halen. Zorgen dat de worteltjes niet uitdrogen, door een heel klein laagje water te voorzien, is voldoende om lang plezier te hebben van dit mooie natuurwonder.
Zodra het buiten warm genoeg wordt komen de tulpen van “de koude grond” en kunnen we ook nog eens genieten van prachtige uitzichten in de Nederlandse bollenvelden. Bezoek dan bijvoorbeeld “De Keukenhof” om te zien hoeveel verschillende tulpen er zijn.

Bloemwerk

Door onze duurzame inkoop kan Florílène u kwaliteitsbloemen met 7 dagen vaasgarantie bieden.
Wij verzorgen alle soorten bloemwerk. Voor verjaardag, geboorte, bruidsboeket, receptie en rouwwerk, maar ook zomaar een leuk boeket, voor thuis op tafel.
Wij maken dit in de door u gewenste stijl of kleur en adviseren u graag bij uw persoonlijke keuze.

Loop gerust eens binnen in onze bloemenwinkel in Eijsden. U bent van harte welkom!

Bloemenabonnement

Geniet u ook zo van bloemen?
Maak het uzelf gemakkelijk!
Neem een bloemenabonnement of geef er een cadeau.
1 keer per week, 2 weken of maand een mooie bos, inclusief leenvaas al vanaf €15 per maand thuisbezorgd.
Mooi en gemakkelijk tegelijk.
De prijs van het abonnement is altijd inclusief leenvaas en bezorging in Eijsden. Voor bezorging elders brengen wij een klein bedrag in rekening.
De bloemen worden op de afgesproken dag, op het opgegeven adres bezorgd. Wij nemen dan de vorige leenvaas mee retour. Bij de bezorging is de vaas reeds voorzien van voldoende water met bloemenvoeding. Hierdoor hoeven de bloemen niet meer te worden afgesneden en hebben ze ook tijdens het transport voldoende water en de juiste hoeveelheid voeding. De bloemen zijn dan nóg langer houdbaar. U ontvangt een extra zakje voeding, om nog eens bij te vullen dan wel te verversen (lees de instructie op het zakje goed). U kunt het abonnement op elk moment wijzigen, pauzeren of opzeggen.

Hoe wijzigt u het abonnement?
Neem twee dagen voordat wij bezorgen contact op met ons. Dit kan telefonisch of per mail.

Wat kunt u wijzigen?
Het formaat: groter of kleiner kan altijd. Minimaal €15, maximaal....
Het afleveradres: U weet dat u niet thuis zult zijn en geeft aan bij welke buren we dan bij voorkeur kunnen bezorgen. U wilt het boeket op een ander adres laten bezorgen. In dezelfde woonplaats zijn daar geen extra kosten aan verbonden.
De bezorgfrequentie: U kunt altijd wisselen van frequentie, of gewoon even pauzeren, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.
Opzeggen: Neem op tijd contact op, zodat wij onze inkoop kunnen aanpassen. Wij spreken dan met u af wanneer de laatste leenvaas opgehaald wordt.

Wij wensen u veel plezier van uw bloemenabonnement!
Team Florílène
Bloemen krans
Bloemen boeket
Bloemen pilaar
Alle rechten voorbehouden © , Florílène
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden